Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

 

private-plan

JVK PRIVATE PLAN

echt zorgeloos & voordelig rijden voor een vast bedrag per maand

 

Met het Janssen Van Kouwen Private Plan rijdt u voor een scherp, vast bedrag per maand een nieuwe auto. Het private plan is geen Private Lease constructie, maar is gebaseerd op een financiering. Daarbij is de auto uw eigendom waardoor u profiteert van extra zekerheid en voordeel. Daarnaast maakt u direct gebruik van het JVK Service Plan waarmee u gegarandeerd bent van top service, volledige mobiliteit en wanneer nodig een gratis leenauto.


Echte service

Échte DEALER service

Wij geven altijd een scherpe inruilprijs voor uw huidige auto. Wilt u een proefrit maken? U bent welkom in één van onze 7 vestigingen.

✔ De auto is uw eigendom  UNIEK

✔ Vast laag bedrag p/m voor een nieuwe auto

Wisselen van auto is geen probleem UNIEK
Behoud & opbouw van schadevrije jaren  UNIEK
✔ Onderhoud inbegrepen, incl. gratis leenauto 
UNIEK

Vertrouwen en kwaliteit van dé officiële Opel dealer

 

 


 


U KUNT KIEZEN UIT DE VOLGENDE DE MODELLEN
 

 

 

KARL

CORSA

ASTRA

 

vanaf € 160,- p/m

 

 

vanaf € 199,- p/m

 

 

vanaf € 265,- p/m

 

 


 

CROSSLAND X

GRANDLAND X

MOKKA X

 

vanaf € 339,- p/m

 

 

vanaf € 369,- p/m

 

 

vanaf € 399,- p/m

 

 

 

 

 

De getoonde JVK Private Plan prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 15.000 kilometer per jaar. JVK Private Plan bedragen zijn afhankelijk van o.a. de gekozen uitvoering, de looptijd, het aantal kilometers per jaar, het inruilbedrag van de huidige auto en nog veel meer. 

Wilt u weten wat uw nieuwe Opel kost met het JVK Private Plan?
Vul dan onderstaand formulier in en wij geven u (vrijblijvend) een scherpe offerte.


 


 

Ja, stuur mij een scherpe offerte

 


Wilt u een auto inruilen? Vul dan ook onderstaande gegevens in:

Het JVK Private Plan is een niet-doorlopend krediet. Het aanbod wordt gedaan door Opel Finance, gevestigd te Rotterdam (KvK nr. 33235784, AFM registernr. 12015032). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij Janssen Van Kouwen, telefonisch bij Opel Finance (088-8866999) of kijk op www.opelfinance.nl/financiering/particulieren. Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Janssen Van Kouwen en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Janssen Van Kouwen bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

 


 

Over het JVK Private Plan

 

De auto komt op uw eigen naam te staan. Daardoor bouwt u de schadevrije jaren gewoon verder op. Wel dient u zelf de wegenbelasting en verzekering te betalen, maar natuurlijk helpen wij u bij het afsluiten en het registreren, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Niet alleen bouwt u de schadevrije jaren verder op, maar ook bent u minder geld kwijt, doordat u een auto rijdt uit onze grote voorraad. Daarbij komt dat u niet lang hoeft te wachten op de auto, want deze is vrijwel direct beschikbaar.

 

Krijg een scherpe inruilprijs voor uw auto!

 

Door uw huidige auto in te ruilen bij ons kan uw maandbedrag aanzienlijk worden verlaagd. Wilt u een auto inruilen? Geef dan het kenteken en het aantal gereden kilometers op bij het invullen van het offerte-formulier.

 

Heeft u vragen?

 

Geen probleem onze verkoopadviseurs helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op onderstaand telefoonnummer:

 

085 053 00 30