Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

Tijd om uw accu te vervangen?

 

Start de motor van uw auto niet helemaal goed meer? Dan kan het tijd zijn om de accu te vervangen. Bij Janssen Van Kouwen kunt u de accu van uw auto laten doormeten, om na te gaan waar het probleem precies in zit. Als de accu vervangen moet worden, dan zorgen wij daar natuurlijk ook voor. 


Online afspraak maken

Heeft u nog vragen?
Gebruik dan het contact formulier of bel: 085 053 00 30


Al jarenlang bekend als dé vakgarage van ’t Gooi en Groot-Amsterdam.

Met vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam (Zuidoost & West), Hilversum, Huizen, Mijdrecht en Naarden, een uitgebreid aanbod aan occasions en een werkplaats met monteurs die met alle typen en merken auto’s werken, hoeft u geen andere naam te onthouden. Janssen Van Kouwen is aangesloten bij de Bovag en biedt haar klanten daarom ook Bovag-garantie.

 

Accu’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

 

Welke accu het beste in uw auto geplaatst kan worden, hangt af van het merk en het model. Wij werken alleen met de beste merken accu’s, zodat ze lange tijd mee gaan. Als u uw accu laat vervangen door onze specialisten, dan zorgen wij uiteraard voor een milieuvriendelijke verwerking van uw oude accu.


Meer weten of direct een afspraak maken om uw accu te laten vervangen? Plan dan direct een werkplaatsafspraak in of neem telefonisch contact met ons op.

Onafhankelijk van het merk of model wij hebben een accu  

 

Elke auto beschikt over een accu, die zorgt voor stroom voor de elektrische functies van de auto. Na verloop van tijd vermindert de werking van de accu, en na een aantal jaar kan het zijn dat deze vervangen moet worden.


Bij het uitvoeren van de grote beurt wordt de accu ook getest. Mag blijken dat deze aan vervanging toe is, dan wordt dat natuurlijk aangegeven.


 


Maak zelf eenvoudig online een afspraak

Gebruik onze werkplaats planner om zelf online een afspraak te maken

Heeft u hulp nodig bij het maken van een afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op.