Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

Airco service: een frisse auto

Nieuwe airco in de auto

 

Ook op elk moment kunnen genieten van lekker frisse lucht in uw auto? Zorg er dan voor dat uw airconditioning in topconditie is. Door ook de airconditioning mee te nemen in het reguliere onderhoud van uw auto, voorkomt u problemen. Niet alleen in de zomer, maar ook zeker in de winter, als de airco gebruikt kan worden om de ramen snel te ontwasemen.

Laat uw airconditioning vandaag nog controleren door de specialisten van Janssen Van Kouwen. Janssen van Kouwen biedt auto airco service voor alle merken, uiteraard met Bovag-garantie. Bel ons direct om een afspraak in te plannen.

 

Voorkom blijvende schade aan uw airco

 

Airconditioning is een systeem dat ervoor zorgt dat er in de auto onder druk een koudemiddel circuleert. Dit koudemiddel wordt door een compressor rondgepompt en die compressor wordt weer aangedreven door de motor. Het koudemiddel wordt afgekoeld door het expansieventiel dat de druk verlaagt en vervolgens stroomt het langs de verdampers de auto binnen. Om de airconditioning goed te laten functioneren, is het dus zaak dat dit hele systeem goed onderhouden wordt. Dat betekent dat het regelmatig gecontroleerd moet worden op lekkage, dat er eventueel koudemiddel toegevoegd moet worden en dat andere kleine problemen verholpen moeten worden, voor het grote problemen worden.


Janssen Van Kouwen helpt u daar graag bij. Met vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Hilversum, Huizen, Mijdrecht en Naarden een toegewijd team ervaren medewerkers en een altijd servicegerichte instelling zorgen wij er met onze auto airco service voor dat uw airconditioning u niet meer in de steek laat. Maak vandaag nog een afspraak!

Meest voorkomende werkzaamheden aan de airconditioning

 

Gratis airco check

  • Controleren werking airconditioning en temperatuur
  • Visuele controle leidingen

 

Airco Well: service 1 - € 39,-

  • Intensieve fysieke reiniging van de pollenfilterbehuizing en de omgeving*

 

Airco Well: service 2 - € 89

  • Grondige fysieke reiniging van de verdamper en pollenfilter- behuizing en de omgeving*

 

* Beide opties zijn exclusief afvullen met koudemiddel en nieuwe interieurfilter. Wenst u het systeem afvullen of een nieuw interieurfilter? Laat dit dan even weten bij het maken van de afspraak. 

 


Maak zelf eenvoudig online een afspraak

Gebruik onze werkplaats planner om zelf online een afspraak te maken

Heeft u hulp nodig bij het maken van een afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op.