Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

De APK-keuring van uw auto

 

Janssen Van Kouwen controleert uw auto tijdens de 'APK keuring' op alle landelijke APK normen welke zijn aangegeven door het RDW. Daarbij profiteert u van extra gemak en voordeel. Zo kunt u met uw auto terecht bij één van onze 7-vestigingen in Midden-Nederland en profiteert u van extra voordeel door onze periodieke acties. Vanzelfsprekend geniet u van de kwaliteit van de grootste Opel dealer van Midden-Nederland.


APK met de gratis Nazomer Check

 

Maak online een afspraak en geef bij de reservering aan dat u gebruik wilt maken van de gratis Nazomer Check. Uw auto wordt dan extra gecontroleerd op 38 punten.

 

 

DAAROM JANSSEN VAN KOUWEN

✔ ONDERHOUD VOOR ALLE MERKEN
✔ KWALITEIT VAN DE OPEL DEALER
✔ GRATIS LEENAUTO
✔ APK SLECHTS € 9 BIJ ONDERHOUDSBEURT
✔ ALTIJD EEN LOCATIE IN DE BUURT


 

Heeft u nog vragen?
Lees hieronder alles over de APK keuringt bij Janssen Van Kouwen. Heeft u na het lezen nog vragen en/of opmerkingen gebruik dan het contact formulier of bel: 085 053 00 30. Wij helpen u graag snel weer op weg.


Over de keuring


Wij controleren uw auto op alle landelijke APK normen volgens het RDW. Hieronder een aantal voorbeelden van de punten die bij ons aan bod komen tijdens de APK keuring:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu: uitlaatgassen
  • Algemeen: het Voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof
  • Kentekenplaten
  • Roetmeting
  • Viergasmeting (bij benzine of LPG)

Aanvullende informatie over de APK bij Janssen Van Kouwen:


Snelle en degelijke keuring (APK)

 

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren. Dit kan bijvoorbeeld via de verplichte APK-keuring. Met een APK-keuring wordt de auto op een aantal belangrijke punten getest, om zo te garanderen dat de wagen veilig is voor het gebruik op de weg. Omdat de APK-keuring niet meer standaard elk jaar uitgevoerd hoeft te worden, is het verstandig de vervaldatum van uw laatste keuring in uw agenda te zetten en tijdig een nieuwe afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat u niet ongekeurd – en dus onverzekerd! – de weg op gaat.


Een APK-keuring voor uw auto laat u natuurlijk uitvoeren door Janssen Van Kouwen, dé APK-specialist voor Groot-Amsterdam en het Gooi. Of u voor de APK-keuring naar Amsterdam, Aalsmeer, Mijdrecht, Huizen, Naarden of Hilversum wilt: u bent van harte welkom in één van onze vestigingen.

Een APK keuring, hoe werkt dat…

 

Bij de APK-keuring van een auto staat de veiligheid van het voertuig centraal. We controleren de remmen, de wielophanging, de schokdempers, de banden, verlichting, carrosserie en stuurinrichting, we checken of de auto wel voldoet aan de milieueisen, controleren het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof, we voeren een roetmeting of een viergasmeting uit bij respectievelijk diesel- en benzine- of LPG-auto’s en we controleren de kentekenplaten. Uiteraard kunt u de APK keuring combineren met een kleine of grote beurt aan uw auto. 

 


Maak zelf eenvoudig online een afspraak voor APK

Gebruik onze werkplaats planner om zelf online een afspraak te maken

Heeft u hulp nodig bij het maken van een afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op.


 

 

WAAROM EEN APK KEURING BIJ JANSSEN VAN KOUWEN?


privateplan-officieel-opel-dealer
private-plan-40-jaar-ervaring
privateplan-7-vestigingen
privateplan-beveelt-ons-aan