Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten
thema-garantie-header

BOVAG GARANTIE

 

Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Met BOVAG Garantie bent u verzekerd van garantie op uw aankoop en vaak ook op de reparatie en het onderhoud van uw voertuig. U heeft recht op Garantie als dit bij de aankoop van de auto in het koopcontract wordt overeengekomen.

Het BOVAG Garantiebewijs is automatisch gekoppeld aan de Nationale Auto Pas (NAP), waarmee u inzicht krijgt in de kilometerhistorie van de auto. Daarnaast bieden wij als BOVAG-lid minimaal 3 maanden Garantie op alle reparatieopdrachten en de daarbij gebruikte onderdelen.
 

WAAROM BOVAG GARANTIE?

Altijd hulp bij klachten

- De voorwaarden zijn afgestemd met de ANWB en Consumentenbond

- Extra zekerheid

BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.


OPEL OCCASIONS

Als officieel BOVAG-lid verlenen we bij Janssen Van Kouwen standaard minimaal 6 maanden BOVAG Garantie op gebruikte personenauto's van het Merk Opel bij een aankoopbedrag van minimaal 4.500 euro.


OVERIGE MERKEN OCCASIONS

Bij al onze andere merken heeft u standaard minimaal 3 maanden Garantie op de motor en versnellingsbak. Wilt u bij aankoop profiteren van minimaal 6 maanden BOVAG Garantie dan kunt u kiezen voor ons JVK PLUS pakket tegen een betaling van 695 euro. Het verlengen van deze BOVAG Garantie naar 12 of 24 maanden is mogelijk in overleg met de aankoopadviseur.

 

OMRUILGARANTIE

Door de BOVAG Omruilgarantie kunt na aanschaf van een occasion de auto eenmalig binnen twee weken en maximaal 750 kilometers omruilen, om wat voor reden dan ook. Ook rijdt u in elk geval de eerste zes maanden zonder zorgen.Lees meer op www.bovag.nl/garantie