Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten
opel-insignia-304051

 

LEASEN BIJ JANSSEN VAN KOUWEN. 

 
Het leasen van een auto biedt veel gemakken, de juiste leasevorm kiezen is helaas een stuk lastiger. Dit komt voornamelijk door de vele verschillende vormen die er tegenwoordig zijn. Het voordeel is natuurlijk wel dat er altijd een vorm is die het beste bij uw rijgedrag past.

 

ONZE LEASE-EXPERT

Ontvangt u graag meer informatie van onze lease-expert? Neem contact op of bel Janssen Van Kouwen via telefoonnummer 085-0530030 voor een vrijblijvend, snel en deskundig advies!VOORDELIG RIJDEN BEGINT BIJ DE JUISTE LEASEVORM

Zonder zorgen rijden staat natuurlijk voorop. Echter kunt u bij het kiezen van de juiste leasevorm ook besparen. Zo wilt u natuurlijk alleen betalen voor de diensten die u echt nodig heeft. De mogelijkheden zijn ook bij Janssen Van Kouwen ongekend, denk hierbij aan diensten/opties zoals:

 

  • Afschrijving
  • Wegenbelasting
  • Verzekering
  • Winterbanden
  • Brandstof
  • Ect.

 

Lees hieronder de uitgebreide beschrijving voor elke leasevorm:

 

OCCASION LEASE

Bij occasion lease worden gebruikte lease auto’s opnieuw ingezet. Hierdoor pakt u voordelen als een gunstige leaseprijs en de auto is direct uit voorraad leverbaar. 

 

SHORT LEASE

Shortlease, ook wel kort leasen, is de verzamelnaam voor een full operational leasecontract met een korte looptijd. 

 

PRIVATE LEASE (PRIVÉ LEASE) MAAR GEEN EIGENAAR

Private lease, ofwel als particulier of prive een auto leasen, is op dit moment steeds meer in trek. Waarom zou u een auto leasen en niet kopen? Meer over: Private Lease »

 

PRIVATE LEASE (PRIVÉ LEASE) EN TOCH EIGENAAR

Het gemak en de zekerheid van Private lease en toch eigenaar? Dat kan met het Janssen Van Kouwen Private Plan! Meer over: Private Plan »

 

FULL OPERATIONAL LEASE

Dit is de meest voorkomende vorm van lease. Dit komt mede door het feit dat zowel de bereider volledig is uitgesloten van de administratieve rompslomp en risico’s rondom te auto. Meer over Full Operational Lease »

 

SALE AND LEASE BACK

Eigenlijk zegt de naam het al: ‘verkopen en terug leasen’. U verkoopt uw auto aan ons en least vervolgens weer en nieuwe auto terug van ons. Sale en Lease Back »DIRECT EEN SCHERPE LEASE OFFERTE?

Binnen 24 uur ontvangt u een scherp lease voorstel.

 

Spreekt u liever een van onze collega’s?

Geen probleem. U belt 085-0530030 en zij helpen u graag verder bij vragen over de lease mogelijkheden.