Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

De grote beurt voor uw auto, alles wat u moet weten

 

Het is weer tijd voor de grote beurt aan uw auto. Natuurlijk zit u hier niet op te wachten, toch is het belangrijk dat de beurt wordt uitgevoerd. Lees op deze pagina meer over waarom onderhoudsbeurten belangrijk zijn, wanneer u die het beste kunt laten uitvoeren en waar u verder op moet letten. Natuurlijk kunt ook direct een afspraak maken, gebruik daarvoor onderstaande button.

 

Kom snel alles te weten

Gebruik onderstaande links en vind sneller de informatie die u zoekt over de grote beurt:

KWALITEIT VAN OPEL DEALER JANSSEN VAN KOUWEN VOOR ALLE MERKEN

✔ SNELLE DIAGNOSE DOOR PROFESSIONELE APPARATUUR 

✔ ORIGINELE ONDERDELEN MET 12 MAANDEN GARANTIE (voor Opelrijders)

✔ GOED OPGELEIDE MONTEURS

✔ APK GRATIS BIJ ONDERHOUDSBEURT

✔ GRATIS LEENAUTO

✔ ALTIJD EEN LOCATIE IN DE BUURT


Heeft u nog vragen?
Lees hieronder alles over de grote beurt bij Janssen Van Kouwen. Heeft u na het lezen nog vragen en/of opmerkingen gebruik dan het contact formulier of bel: 085 053 00 30. Wij helpen u graag snel weer op weg.

Ja, ik wil weten wat de grote beurt kost

 

Uw contactgegevens

 

 

Gegevens van de auto

 

Of maak direct een afspraak

 

Waarom de onderhoudsbeurten zo belangrijk zijn

Het goed onderhouden van de auto zorgt voor: een langere levensduur, betere conditie en lagere onderhoudskosten. Tenslotte worden onderdelen gecontroleerd, vloeistoffen zoals olie ververst en daarmee voorkomt u slijtage en schade aan de auto. Het repareren van schade veroorzaakt door slecht of geen onderhoud is namelijk altijd duurder. Daarnaast komt u niet onverwachts stil te staan langs de weg, met alle ongemakken die daarbij horen.

De grote beurt bij Janssen Van Kouwen

Het uit laten voeren van onderhoudsbeurten en reparaties bij een erkende dealer zoals Janssen Van Kouwen zorgt voor extra zekerheid. Zo ontvangt u een deskundig advies, wordt er gewerkt met betrouwbare materialen, goed opgeleide monteurs en kan er garantie worden afgegeven. Bij Janssen Van Kouwen profiteert u ook nog eens van een gratis leenauto. Lees hieronder meer over de onderhoudsbeurt aan uw auto.

Wanneer is het tijd voor de grote beurt?

Wanneer uw auto toe is aan de grote beurt is niet eenvoudig aan te geven. Elk automerk hanteert eigen standaarden als het gaat om onderhoudsbeurten. Daarnaast hebben de kilometerstand, het aantal kilometers dat u rijdt en de leeftijd van uw auto ook veel invloed.

Hanteer de aangegeven interval of het volgende onderhoudsschema

Natuurlijk volgt u het liefst de door het automerk aangegeven intervallen. In het instructieboekje van de auto wordt aangegeven wanneer de auto toe is aan onderhoud. Daarnaast kunt u in het onderhoudsboekje (mits up-to-date) zien wanneer de auto voor het laatst een beurt heeft gekregen en wat voor beurt dat was. Heeft u geen inzicht in de onderhoudsgeschiedenis. Ga dan uit van het volgende schema:

 • Kleine beurt: elk jaar of na 15.000 kilometer
 • Grote beurt: om de 2 jaar of na 30.000 kilometer

Daarmee bent u er zeker van dat de auto goed wordt onderhouden en verkleint u de kans op pech en dure reparaties.

Wat valt er onder een grote beurt?

Wat wordt er gecontroleerd/vervangen bij een grote beurtBij een grote beurt wordt niet alleen gecontroleerd, maar worden onderdelen/vloeistoffen ook vervangen. Welke werkzaamheden behoren bij de grote beurt is afhankelijk van het merk en model auto. Hieronder een aantaal voorbeelden van werkzaamheden die mogelijk worden uitgevoerd:

 • Inspectie van o.a. de verlichting, airbag, ruitenwisser, wis was installatie, vloeistoffen, banden, wielen, asaandrijving, remmen, bodemplaat, handrem, motor, transmissie, aircocompressor etc.
 • Motorolie vervangen
 • Oliefilter vervangen
 • Uitlaatgas test
 • Proefrit
 • Pollen filter of actieve koolfilter vervangen
 • V-riem inspecteren
 • Remvloeistof verversen
 • Koplampen afstellen
 • Alle bewegende delen smeren
 • Luchtfilter vervangen
 • Bougies vervangen
 • Verversen van de remvloeistof
 • Motor controle
 • Transmissie controle
 • Aircocompressor controle

Wat kost een grote beurt voor uw auto

Nu u weet waarom en wanneer u een grote beurt zou moeten inplannen, blijft er nog één belangrijke vaag over. Wat kost de grote beurt.

Helaas is er ook nu geen makkelijk antwoord. Dit komt doordat er (veel) verschil zit in de kosten voor de benodigde onderdelen/vloeistoffen. Ook is het ene merk/model makkelijker te onderhouden dan een ander waardoor de kosten ook weer lager zijn. Omdat de kosten variëren kunt u het beste een persoonlijke offerte voor uw specifieke auto opvragen.

 

 


Wilt u weten wat de grote beurt voor uw auto kost?

Laat uw (auto) gegevens achter en wij sturen een scherp voorstel.

Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 085 053 00 30.


 

Opel rijders profiteren extra

Natuurlijk zijn alle merken bij ons welkom, maar Opel rijders profiteren extra. Bent u MyOpel lid (of wilt u dat worden) dan ontvangt u korting op het onderhoud. Rijdt u in een Opel ouder dan 5 jaar dan ontvangt u 10% korting op onderhoud en reparaties. Is uw Opel 10 jaar of ouder dan ontvangt u zelfs 20% korting op deze onderdelen. Ook ontvangt u gratis pechhulp in Nederland en voor slechts € 34,95 kunt u de pechhulp dekking uitbreiden en geldt de dekking in heel Europa, net zo makkelijk. 

 

WAAROM EEN GROTE BEURT BIJ JANSSEN VAN KOUWEN?


privateplan-officieel-opel-dealer
private-plan-40-jaar-ervaring
privateplan-7-vestigingen
privateplan-beveelt-ons-aan