Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

De kleine beurt voor uw auto, alles wat u moet weten

 

Het is weer tijd voor de kleine beurt aan uw auto. Alhoewel de kleine beurt minder intensief en kostbaar is dan de grote beurt, is deze niet minder belangrijk. Hieronder leest u alles over waarom een kleine onderhoudsbeurt belangrijk is, wanneer u die het beste kunt laten uitvoeren en waar u verder op moet letten. Natuurlijk kunt ook direct een afspraak maken of een (vrijblijvende) offerte aanvragen

Kom snel alles te weten

Gebruik onderstaande links en vind sneller de informatie die u zoekt over de kleine beurt:

KWALITEIT VAN OPEL DEALER JANSSEN VAN KOUWEN VOOR ALLE MERKEN

✔ SNELLE DIAGNOSE DOOR professionele APPARATUUR 

✔ ORIGINELE ONDERDELEN MET 12 maanden GARANTIE

✔ goed opgeleide monteurs

✔ Apk en pechhulp gratis bij onderhoudsbeurt

✔ GRATIS LEENAUTO

✔ ALTIJD EEN LOCATIE IN DE BUURT


Heeft u nog vragen?
Lees hieronder alles over de kleine beurt bij Janssen Van Kouwen. Heeft u na het lezen nog vragen en/of opmerkingen gebruik dan het contact formulier of bel: 085 053 00 30. Wij helpen u graag snel weer op weg.

Ja, ik wil weten wat de kleine beurt kost

 

Uw contactgegevens

 

 

Gegevens van de auto

 

Of maak direct een afspraak

 

Waarom de onderhoudsbeurten (zoals de kleine beurt) zo belangrijk is

Het goed onderhouden van de auto zorgt voor: een langere levensduur, betere conditie en lagere onderhoudskosten. Tenslotte worden onderdelen gecontroleerd en/of vervangen, vloeistoffen zoals olie ververst en daarmee voorkomt u slijtage en schade aan de auto. Bij de kleine onderhoudsbeurt worden vooral de slijtagegevoelige onderdelen gecontroleerd en/of vervangen. Dat maakt deze beurt dan ook direct zo belangrijk. Tenslotte kost het repareren van schade veroorzaakt door slecht of geen onderhoud veel meer geld. 

De kleine beurt bij Janssen Van Kouwen

Het uit laten voeren van de kleine beurt en reparaties bij een erkende dealer zoals Janssen Van Kouwen zorgt voor extra zekerheid. Zo wordt er gewerkt met betrouwbare materialen en ontvangt u altijd vooraf een deskundig advies. Daarnaast wordt er veel geinvesteerd in goed opgeleide monteurs en kan er daarom garantie worden afgegeven. Bij Janssen Van Kouwen profiteert u ook nog eens van een gratis leenauto. Lees hieronder meer over de kleine onderhoudsbeurt aan uw auto.

Wanneer is het tijd voor de kleine beurt?

Het is niet eenvoudig aan te geven wanneer het tijd is voor een kleine beurt. Elk automerk hanteert eigen standaarden als het gaat om onderhoudsbeurten. Daarnaast hebben de kilometerstand, het aantal kilometers dat u rijdt en de leeftijd van uw auto ook veel invloed op de interval.

Hanteer de aangegeven interval of het volgende onderhoudsschema

In het instructieboekje van de auto wordt de aanbevolen interval van uw automerk beschreven. Daarnaast kunt u in het onderhoudsboekje (mits up-to-date) zien wanneer de auto voor het laatst een kleine of grote beurt heeft gekregen en wat voor beurt dat was. Heeft u geen inzicht in de onderhoudsgeschiedenis. Ga dan uit van het volgende schema:

  • Kleine beurt: elk jaar of na 15.000 kilometer
  • Grote beurt: om de 2 jaar of na 30.000 kilometer

Als u dat schema aanhoudt weet u zeker dat de auto goed wordt onderhouden.

Wat wordt er gecontroleerd bij een kleine beurt?

Wat wordt er gecontroleerd/vervangen bij een grote beurtBij een kleine beurt worden 45 essentiële punten gecontroleerd. Hieronder slechts een paar werkzaamheden die worden verricht bij het uitvoeren van werkzaamheden:

  • Olie vervangen
  • Oliefilter vervangen
  • Controleren van verlichting, claxon, gordels, ruitensproeiers, vloeistoffen en airbags
  • Controle van banden en remmen
  • Motor controle op lekkage

Wat kost een kleine beurt voor uw auto

 

Helaas is er ook nu geen makkelijk antwoord. Dit komt doordat er (veel) verschil zit in de kosten voor de benodigde onderdelen/vloeistoffen. Ook is het ene merk/model makkelijker te onderhouden dan een ander waardoor de kosten ook weer lager zijn. Omdat dat de kosten variëren kunt u het beste een persoonlijke offerte voor uw specifieke auto opvragen.

Opel rijders profiteren extra

Natuurlijk zijn alle merken bij ons welkom, maar Opel rijders profiteren extra. Bent u MyOpel lid (of wilt u dat worden) dan ontvangt u korting op het onderhoud. Rijdt u in een Opel ouder dan 5 jaar dan ontvangt u 10% korting op onderhoud en reparatie. Is uw Opel 10 jaar of ouder dan ontvangt u zelfs 20% korting. Ook ontvangt u gratis pechhulp in Nederland en voor slechts € 34,95 kunt u de pechhulp dekking uitbreiden en geldt de dekking in heel Europa, net zo makkelijk. 

 

 


Wilt u weten wat de kleine beurt voor uw auto kost?

Laat uw (auto) gegevens achter en wij sturen een scherp voorstel.

Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 085 053 00 30.


 

 

WAAROM EEN KLEINE BEURT BIJ JANSSEN VAN KOUWEN?


privateplan-officieel-opel-dealer
private-plan-40-jaar-ervaring
privateplan-7-vestigingen
privateplan-beveelt-ons-aan