Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

 

DE NIEUWE OPEL VIVARO

 

RIJKLAARPRIJS VANAF € 17.999,-

 

De bus die meer biedt. Comfortabel en veelzijdig. Zowel in de stad als daarbuiten. De nieuwe Vivaro brengt u overal.

 


BEKIJK HIER DE 

CONSUMENTEN

PRIJSLIJST

 (Gesloten Bestel, Dubbele Cabine & Platform Cabine)

VARIANTEN
Maak kennis met de nieuwe Vivaro, die van A tot Z gemaakt is om uw bedrijf vooruit te helpen. Met vier varianten (Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Combi en Platform Cabine) en drie lengtes vindt u altijd de Vivaro die precies biedt wat u nodig heeft. De nieuwe, derde generatie Opel Vivaro is vanaf nu te bestellen bij Janssen Van Kouwen. Met talrijke innovatieve technologieën is de nieuwe Vivaro nog beter berekend op zijn taak.

De Vivaro is er als Gesloten Bestelwagen, Combi, Dubbele Cabine met maximaal 6 zitplaatsen en Platform Cabine voor verschillende soorten opbouw. Tevens is de Vivaro voor het eerst in drie lengtevarianten verkrijgbaar: 4,60 meter, 4,95 meter en 5,30 meter. In de langste variant kunnen objecten tot 4,02 meter veilig worden vervoerd dankzij de FlexCargo doorlaadmogelijkheid onder de passagiersstoel.

LAADCAPACITEIT
De versie met een laadcapaciteit van 6,6 kubieke meter biedt een laadvermogen van 1.400 kg, ofwel 200 kg meer dan zijn voorganger. Het maximale trekgewicht van 2.500 kg is zelfs 500 kg hoger. De Vivaro is met 1,90 meter niet de hoogste in het segment, maar hiermee past hij wel in parkeergarages en -kelders waar hogere bestelwagens doorgaans niet kunnen komen.

Brede achterportieren en dito schuifdeuren aan weerszijden zorgen voor perfecte toegang tot de laadruimte. De schuifdeuren zijn bovendien voor het eerst elektrisch te open met een voetbeweging richting de sensoren.

opel_vivaro_range_janssen-van-kouwen

 

INNOVATIEVE SYSTEMEN

 

De Vivaro heeft oneindige mogelijkheden dankzij de diverse uitrustingsniveaus en modelvarianten. De nieuwe Vivaro biedt toonaangevende technologie en assistentiesystemen die u in deze klasse zelden zult tegenkomen. Zoals een veelzijdig, gebruiksvriendelijk navigatiesysteem of Opel Connect, dat u ondersteunt met geavanceerde diensten. Gebruiksvriendelijke navigatie via 7-inch touchscreen. Multimedia Navi Pro brengt u met duidelijke navigatieaanwijzingen en 3D-kaartweergave zonder omwegen op elke bestemming. De veelzijdige infotainment-functieszorgen voor informatie en ontspanning onderweg. Head-up Display. Uniek in het segment van de Vivaro: het heldere display toont belangrijke informatie, zoals de snelheid en gegevens van de Cruise Control, recht voor de ogen van de bestuurder.

 

 

RUIMTE VOOR HET HELE TEAM


Terwijl de Vivaro vanbuiten relatief compact is, biedt hij vanbinnen ongelooflijk veel ruimte. De praktische multifunctionele passagiersbank is voorzien van een doorlaadluik, waarmee hij een enorm laadvolume van maximaal 6,6 m3 en een maximale laadlengte van 4 m bereikt. Krachtpatser: met een laadvermogen tot 1.400 kg kan de Vivaro heel veel verstouwen. Heeft u meer zitplaatsen nodig? De Dubbele Cabine biedt plaats aan maximaal 6 personen, met daarachter een flinke laadruimte.

 

 

KANTOOR OP WIELEN


Wat uw bedrijf ook doet, het is altijd handig om uw bestelwagen onderweg te kunnen gebruiken als kantoor. Daarom biedt de Vivaro een verstelbaar tafeltje, een smartphone/tablet-houder en een groot aantal praktische opbergvakken in het dashboard en op verschillende plaatsen in de cabine. Zo kunt u alles wat u nodig heeft, overzichtelijk bij de hand houden. Passagiersbank met opbergruimte. Onder de zitting van de bank bevindt zich een groot opbergvak met een inhoud van 60 liter. Ideaal voor gereedschap of waardevolle spullen die u uit het zicht wilt houden. Opbergruimte in het dashboard. Diverse open opbergvakken in het dashboard en een dashboardkastje met koelfunctie bieden plaats aan al die kleine dingen die onderweg goed van pas kunnen komen. Deurvakken. De diepe opbergvakken aan de beide voordeuren zijn groot genoeg voor een notitieblok en 1,5-literflessen.


opel-vivaro-505813opel-vivaro-505815

 

MEER INFORMATIE, TECHNISCHE SPECIFICATIES OF EEN VIVARO OP MAAT? 


Neem dan contact op met ons Business Center team. Zij helpen u graag verder!