Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten
myopel_key-visual_21x9_mams-8559

HAAL MEER UIT UW OPEL MET MYOPEL

 

Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Met myOpel wordt u als Opel rijder in de watten gelegd. Ook wanneer u al langer in een Opel rijdt! Dit doen wij door u belangrijke informatie, ledenvoordeel en handige functies aan te bieden die het u als Opel rijder gemakkelijker maken. Kortom: exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Iedere klant die zich aanmeldt als myOpel lid krijgt van Janssen Van Kouwen tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis Opel KARL als leenauto tijdens onderhoud. Ontdek de vele voordelen van myOpel en meld u vandaag nog aan . Het is helemaal gratis! Als myOpel lid profiteert u bovendien altijd van extra korting op een APK. Zo betaalt u slechts €19,- all-in * voor een APK.


- Ga naar www.myopel.nl
- Registreer gratis en bevestig uw account
- Download de myOpel app 

 

DE VOORDELEN VAN MYOPEL

Als myOpel lid profiteert u van diverse voordelen. U ontvangt alle gegevens over uw Opel op een rijtje, krijgt een digitaal onderhoudsboekje en een service reminder. Ook ontvangt u exclusief voordeel voor uw Opel en wordt u door ons altijd op de hoogte gebracht van het laatste Opel nieuws. Tenslotte heeft u ook de mogelijkheid om online werkplaatsafspraken te maken. Met myOpel kunt u voor de volle 100% profiteren van de unieke service van Opel. Dit zijn onder andere gepersonaliseerde aanbiedingen en diverse privileges. Gemakkelijk toegang tot alle gerelateerde informatie over uw Opel, zoals:


- Persoonlijke aanbiedingen en service-updates
- Online service aanvraag
- Kenmerken van uw auto
- 24 uurs beschikbaarheid
- Herinnering voor de volgende controle

  

VOLG UW NIEUWE OPEL
Volg uw nieuwe Opel op de voet. Het begint als u uw nieuwe Opel nog niet eens hebt. U kunt 'm al volgen als ie in de fabriek geproduceerd wordt. Stapsgewijs ziet u uw nieuwe Opel gebouwd worden. Chassis, carrosserie, de kleur, motor, interieur; langzaam komt uw nieuwe Opel tot leven. Met myOpel kunt u uw nieuwe Opel volgen van productie tot de aflevering bij Opel dealer Janssen Van Kouwen.

 

MYOPEL APP

De myOpel app is de nieuwste uitbreiding van het myOpel klantenprogramma. Deze gratis app biedt u veel praktische en gebruiksvriendelijke functies waardoor u extra kunt genieten van uw Opel. De app biedt exclusieve interactieve handleidingen, service reminders, diverse aanbiedingen en kortingen voor u en uw Opel. Daarnaast kunt u met de app ongevallen rapporten gemakkelijk opstellen en versturen.

Download nu de app en profiteer van de vele voordelen!

myopelapp

 

MELD U NU AAN, MAAK EEN WERKPLAATSAFPSRAAK OF STEL UW VRAAG:

 

janssen-vankouwen_karl_leenauto

 

 

EXCLUSIEF VOORDEEL VOOR MYOPEL LEDEN BIJ JANSSEN VAN KOUWEN


service-history_largeteaser_992x250

OPEL 5+ SERVICE

Heeft u een Opel die ouder is dan 5 jaar?Dan besteden wij daar graag tijd en aandacht aan! Daarom hebben wij voor uw Opel ouder dan 5 jaar een exclusieve aanbieding voor myOpel leden: u ontvangt nu 10% korting op originele Opel onderdelen en arbeidsloon wanneer u uw Opel bij ons laat repareren of onderhouden.


Meer informatie over uw Opel en meteen gebruik maken van het Opel 5+ Service aanbod?
Registreer u dan hier en wordt gratis lid van myOpel. Als myOpel lid heeft u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én alle gegevens van uw Opel.

Bij Janssen Van Kouwen is Duits rijden ook in onderhoud bereikbaar door u vaste onderhoudsprijzen op een groot aantal Opel modellen te bieden. Maximale service en kwaliteit voor een scherpe prijs!


OPEL 10+ SERVICE

Heeft u een Opel die ouder is dan 10 jaar? Dan besteden wij daar ook graag tij en aandacht aan! Daarom heeft Opel dealer Janssen Van Kouwen voor uw Opel ouder dan 10 jaar een exclusieve aanbieding: u ontvangt nu als u lid bent van myOpel 20% korting op originele Opel onderdelen en arbeidsloon wanneer u uw Opel bij ons laat repareren of onderhouden.

Meer informatie over uw Opel en meteen gebruik maken van het Opel 10+ Service aanbod? Registreer u dan hier en wordt gratis lid van myOpel. Als myOpel lid heeft u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én alle gegevens van uw Opel.

Bij Janssen Van Kouwen is Duits rijden ook in onderhoud bereikbaar door u vaste onderhoudsprijzen op een groot aantal Opel modellen te bieden. Maximale service en kwaliteit voor een scherpe prijs!