Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

 

 

DÉ NIEUWE OPEL MOKKA-E 

 
PRIJS NOG NIET BEKEND

100% ELEKTRISCH

 

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e. De verkoop start tegen het einde van de zomer. De eerste exemplaren arriveren begin 2021 bij Janssen Van Kouwen.

Nog niet over op elektrisch?
 
De Opel Mokka wordt ook leverbaar met benzine- en dieselmotoren.

Hou onze website en social media in de gaten voor de laastste updates en bewonder de nieuwe generatie Mokka zodra het kan!

opel_mokka-e_exterior_16x9_mok21_e01_007

 


 

 

DIRECT ZELF REGELEN

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 085 053 00 30

 


 

DE NIEUWE MOKKE-E: OPVALLEND ANDERS.

 

ROBUUST EN EVENWICHTIG
De nieuwe Mokka-e belichaamt met zijn futuristische design de toekomst van Opel. Van zijn robuuste crossover-silhouet tot de krachtige nieuwe belettering op de achterklep: elke lijn benadrukt zijn zelfverzekerde karakter. Met zijn baanbrekende styling onderscheidt de Mokka-e zich direct duidelijk van de massa.

DUIDELIJK ANDERS
Ontdek Duitse engineering met een nieuwe, heldere designtaal, waarin 'less is more' tot het uiterste is doorgevoerd. Het interieur ademt daardoor een rust die tot een compleet nieuwe rijervaring leidt, wat nog versterkt wordt door unieke bekledingen en  decoratie-elementen. 

COMPLEET INDRUKWEKKEND
Waar je ook kijkt, overal zie je gedurfde designkeuzes en innovatieve technologie. Van de aandrijflijn tot de scherp belijnde Eco-LED achterlichten waarin de vorm van de nieuwe Opel Vizor aan de voorzijde terugkomt. En hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt.

 


 

ONGEKEND STIJLVOL
De Mokka-e is standaard al voorzien van indrukwekkende velgen, maar wie meer wil, heeft de keuze uit stijlvolle 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen. Perfecte accessoires om je Mokka-e helemaal af te stemmen op je persoonlijke stijl.

PERSOONLIJKE ACCENTEN
De Mokka-e geeft je talloze mogelijkheden om je te onderscheiden en je eigen stijl te kiezen. Bijvoorbeeld met unieke dakkleuren, hemelbekledingen of een groot zonnedak dat het interieur doet baden in licht.

EEN NIEUW ICOON
De Vizor is hét nieuwe design-kenmerk van Opel, dat beeldbepalend zal zijn voor alle toekomstige modellen van Opel. Met het Opel-logo als middelpunt omkadert de Vizor de LED Matrix-koplampen en andere high-tech elementen aan de voorzijde van de Mokka.

 


 

ROBUUST, UITDAGEND EN 100% ELEKTRISCH.

 

GROOT RIJBEREIK
Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet je van de vrijheid om tot 322 km1 te rijden zonder tussentijds bij te laden.

GEMAKKELIJK OPLADEN
De Mokka-e kan snel en gemakkelijk worden opgeladen, zowel thuis als onderweg bij een publiek laadpunt. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen*. Dat geeft je ongekende flexibiliteit, zodat je de Mokka-e zorgeloos kunt gebruiken voor korte én voor langere ritten.

VOORDELEN ELEKTRISCH
Wie elektrisch rijdt heeft nooit meer te maken met hoge brandstofprijzen, terwijl ook de onderhoudskosten een stuk lager zijn dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen.

 


 

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN.

 

KRACHTIGE BATTERIJ
Het hart van de nieuwe Mokka-e is een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh, opgebouwd uit 216 cellen met een hoge energiedichtheid. Dat staat garant voor een lange levensduur en een groot rijbereik, dat nog vergroot wordt door regeneratief remmen en een actief warmtebeheersysteem. Zodra je tijdens het rijden je voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot je rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) maak je vrijwel geen gebruik van de traditionele remmen, zodat je het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt.

VERBLUFFENDE PRESTATIES
Eén van de grote voordelen van 100% elektrisch rijden is dat het maximale koppel van 260 Nm direct beschikbaar is, zodat de Mokka-e verbluffend snel optrekt. De lichtgewicht elektromotoren met een totaal vermogen van 136 pk zijn perfect in balans geplaatst, zodat de Mokka-e zich zowel in het drukke stadsverkeer als op de snelweg zelfbewust en wendbaar gedraagt.

WELDADIGE RUST
De nieuwe Mokka-e schept rust in de hectische wereld van vandaag. In het moderne, ruimtelijke interieur doe je tijdens het rijden nieuwe energie op. En dankzij de stille elektromotoren en de akoestisch geïsoleerde cabine kun je optimaal genieten van je muziek of een gesprek voeren.

 


 

KIES JE EIGEN RIJSTIJL
In de Mokka-e bepaal je zelf hoe je wilt rijden. Alle systemen in de auto, zoals de acceleratie, stuurbekrachtiging en koeling, passen zich automatisch aan de gekozen rijstijl aan. Kies Sport voor maximale dynamiek, Eco voor een maximaal rijbereik en Normal voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie.

DIRECT OVERZICHT
Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Mokka-e direct overzicht over alle rijgegevens en het energiegebruik, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

 


 

VEILIGHEID EN INNOVATIES.

 

INTELLILUX LED® MATRIX
IntelliLux LED® Matrix-koplampen zorgen in elke situatie voor de oprimale verlichting, door afhankelijk van de situatie automatisch te schakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden.

AUTO NOODREMSYSTEEM
De Mokka-e is voorzien van uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Zoals Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent. Het automatische noodremsysteem helpt ernstige aanrijdingen te voorkomen door continu de verkeerssituatie vóór de Mokka-e te controleren. Zodra een voetganger, voertuig of obstakel wordt opgemerkt, wordt de bestuurder gewaarschuwd en worden de remmen voorbereid om extra snel te kunnen reageren. Bij een snelheid tot 30 km/u wordt de auto als het nodig is zelfs automatisch volledig tot stilstand gebracht.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Adaptive Cruise Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken.

 


 

PURE PANEL
De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt uitstekend tot uiting in het Opel Pure Panel. Dit digitale 12-inch informatiecluster geeft je in de Mokka-e alle informatie die je tijdens het rijden nodig heeft, zonder de aandacht af te leiden van de weg.

180° ACHTERUITRIJCAMERA
De panoramische 180° achteruitrijcamera geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka-e, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien. Dat maakt achteruit rijden in het drukke stadsverkeer of krappe parkeergarages een stuk gemakkelijker en veiliger.

ADVANCED PARK ASSIST
Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist het werk voor je doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. Je hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. En ook uitparkeren wordt voor je geregeld!

 


 

EERSTEKLAS COMFORT.

 

HET TOPPUNT VAN COMFORT
In de Mokka-e is elke rit een groot plezier. Niet in het minst door de uitstekend zittende bestuurdersstoel, die zelfs leverbaar is met massagefunctie. Alles is gericht op maximaal comfort voor alle inzittenden.

WARMTE NAAR WENS
Verwarmbare voorstoelen met drie standen en een verwarmbaar stuurwiel maken het ook op koude en gure dagen bijzonder prettiger om in de Mokka-e te stappen.

VEELZIJDIGHEID
Met zijn ruime cabine en ingenieuze functies is de Mokka-e overal op voorbereid. Meer bagageruimte nodig? De achterbank kan in twee delen (60/40) worden neergeklapt om in een handomdraai plaats te maken voor grotere spullen.

 


 

CONNECTIVITEIT.

 

NAVIGATIE
Via het geavanceerde touchscreen van je navigatiesysteem vind je gemakkelijk de beste route naar elke bestemming, met real-time verkeersinformatie. Je vindt bovendien eenvoudig laadpunten in de buurt en ziet in één oogopslag hoeveel beschikbare laadplekken er zijn. Kies tussen Multimedia Navi Pro met een 10-inch display en Live Navigatie of Multimedia Navi met een 7-inch display.

INFOTAINMENT
Als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Mokka-e heel wat te bieden. Een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™, streaming via Bluetooth®, USB-poorten en een hoogwaardig geluidssysteem met zes speakers maken elke rit tot een groot plezier.

DRAADLOOS OPLADEN
In de Mokka-e heb je geen last van rondslingerende snoeren die het 'detoxed' design verstoren. De geïntegreerde draadloze oplader zorgt dat je apparatuur automatisch digitaal wordt opgeladen.

 


 

OPEL CONNECT
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden.

 


 

 

DIRECT ZELF REGELEN

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 085 053 00 30