Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

 

JANSSEN VAN KOUWEN EN CARFAX WERKEN SAMEN!

 
JANSSEN VAN KOUWEN BIEDT TRANSPARANTIE MET HET CARFAX-RAPPORT.

webheader-carfax-occ-684x250-310118handshake-wbr-carfax

 

Janssen Van Kouwen heeft een primeur door de samenwerking met CARFAX. Wij voegen namelijk bij al onze occasions het CARFAX-rapport GRATIS toe. Door deze samenwerking kunt u als koper een van tweedehands Opel en andere merken auto's genieten van volledige transparantie, wat perfect inspeelt op uw wensen als klant.

Opel Occasions
Opel Occasions is hét merk voor gebruikte Opels. Om deze reden werkt Opel niet met voorwaarden, maar met vereisten. Kwaliteit en vertrouwen staan hoog in het vaandel, waardoor iedere Opel Occasion grondig wordt gecheckt op 100 punten door officiële Opel dealer Janssen Van Kouwen. Bovendien vertrekt u altijd met een gerust hart in uw nieuwe occasion, omdat Opel Occasions u acht zekerheden meegeeft!

CARFAX-rapport
Het CARFAX-rapport neemt u als koper mee naar de geschiedenis van de auto, waarbij zaken zoals APK-keuringen, aantal eigenaren en een internationaal verleden een onderdeel vormen. Het doel van dit rapport is transparantie creëren voor de koper, om eventuele teleurstelling achteraf te voorkomen. U kunt het GRATIS CARFAX Rapport raadplegen via de CARFAX-knop bij alle occasions op onze website.

Over CARFAX
Het bedrijf achter de transparante rapporten is CARFAX. CARFAX is in de Verenigde Staten een bekende partner van vele automerken, doordat zij wereldwijd over een database van ruim 17 miljard registraties beschikken. De mascotte van CARFAX is de CARFOX!

Ook in Nederland is het bedrijf hard op weg om kopers van gebruikte auto’s te voorzien van transparantie. Een stap voor deze toetreding werd gezet in 2018, dankzij een samenwerking met AutoTrack die al gebruik maakte van CARFAX. Momenteel is Janssen Van Kouwen een van de eerste autobedrijven en tevens Opel dealer in Nederland dat een samenwerking aan gaat met CARFAX, waardoor beide partijen een primeur beleven.
 

 

VIDEO