Gloednieuwe Alfa Romeo Milano onthuld

Body

Maak je klaar voor een nieuw tijdperk van Italiaanse klasse en prestaties! De langverwachte Alfa Romeo Milano is eindelijk hier en hij stelt niet teleur! Met zijn verbluffende design en indrukwekkende kracht is deze compacte SUV een echte gamechanger. Of je nu kiest voor elektrisch of benzine, de Milano staat garant voor een onvergetelijke rijervaring. Lees meer over dit Italiaanse meesterwerk in het artikel hieronder en bereid je voor om verliefd te worden op de nieuwe standaard van rijplezier!

alfa romeo milano

Alfa Romeo presenteert trots de nieuwe MILANO

De MILANO, een sportieve compacte SUV met onmiskenbare Italiaanse flair, werd gelanceerd op het historische hoofdkantoor van de Automobile Club Milano, waar Alfa Romeo zijn diepe wortels viert. De introductieversie SPECIALE zet een nieuwe standaard in het compacte segment en spreekt zowel Alfa Romeo-liefhebbers als een nieuwe generatie aan. Ontworpen voor een inclusieve rijervaring, combineert de MILANO boeiende stijl met geavanceerde technologieën voor connectiviteit, comfort en rijdynamiek. Met diverse aandrijfopties, waaronder hybride- en elektrische varianten, belichaamt de MILANO de essentie van Alfa Romeo en creëert direct een emotionele band met zijn berijder. Met zijn gedurfde doelen en rijke sportieve erfgoed is de MILANO een opwindende proeve van bekwaamheid van het legendarische merk Alfa Romeo. Kortom, de MILANO is een auto die zintuigen prikkelt en passie aanwakkert.

alfa romeo milano

Alfa Romeo Centro Stile zet nieuwe normen voor schoonheid in het compacte segment met het exterieurdesign van de MILANO.

Met zijn compacte afmetingen - 4,17 meter lang, 1,78 meter breed en 1,5 meter hoog - belichaamt de MILANO het unieke Made in Italy-design van Alfa Romeo Centro Stile. Het design kenmerkt zich door evenwichtige proporties, heldere lijnen en hoogwaardige oppervlakken.

De stylisten van Alfa Romeo hebben met ambachtelijke zorg de 'huid' van de MILANO gemodelleerd, waarbij ze een opwindend en afgerond design hebben gecreëerd dat direct in het oog springt. Dit resulteert in een emotionele band tussen de bestuurder en de MILANO.

Stilistische kenmerken, zoals korte overhangen, gespierde wielkasten en de iconische 'coda tronca' die verwijst naar de legendarische Giulia TZ, dragen bij aan de sterke identiteit van de MILANO. Het design wordt verder versterkt door het legendarische Alfa Romeo-hart en -logo, adaptieve Full LED Matrix 3+3-koplampen en hoogwaardige oppervlakken die rijke reflecties creëren.

 

alfa romeo milano

Het interieur van de MILANO is ontworpen met de bestuurder in gedachten, voor een authentieke en boeiende rijervaring.

De Italiaanse aandacht voor detail en hoogwaardige materialen komt ook terug in het interieur, met alle bedieningselementen binnen handbereik van de bestuurder en een compact stuurwiel dat verstelbaar is voor elke rijstijl. Het instrumentenpaneel, met zijn historische 'telescopische' ontwerp, creëert direct een band met de bestuurder en nodigt uit tot een unieke rijervaring.

Het centrale 10,25-inch touchscreen, ontworpen met intuïtieve interactie in gedachten, biedt toegang tot alle functies en rijtechnologieën van de auto. Ventilatieopeningen in de vorm van een 'quadrifoglio' en Sabelt-sportstoelen met perfecte ergonomie verfraaien verder het interieur, terwijl ze comfort en ondersteuning bieden aan de inzittenden.