Ontmoet de nieuwste ster aan het SUV-firmament: de Opel Frontera!

Body

Opel toont eerste beelden van compleet nieuw model. 
Stijlvol, ruim en klaar voor avontuur - deze SUV is de perfecte metgezel voor al jouw reizen, of het nu door de stad of over ruige terreinen is. 
En er is meer! Met volledig elektrische aandrijving biedt de Opel Frontera niet alleen plezierige rijprestaties, maar ook een groenere en schonere reiservaring voor de toekomst. 
Stap in en laat je verrassen door de ongeëvenaarde combinatie van comfort, kracht en duurzaamheid!

Frontera

Opel begint een nieuw hoofdstuk met de onthulling van de geheel nieuwe Opel Frontera. Deze SUV, ontworpen voor ruimte en rijplezier, wordt gelanceerd met elektrische en 48V-hybride-opties. CEO Florian Huettl benadrukt de brede aantrekkingskracht en energieke rijervaring in zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

Het robuuste ontwerp en de functionele proporties van de Frontera weerspiegelen Opels gedurfde designfilosofie. Het nieuwe Opel ‘Blitz’-embleem, geïntegreerd in het Opel Vizor familiegezicht, wordt hier voor het eerst toegepast, samen met moderne Eco LED-koplampen en opvallende achterlichten. De unieke C-stijl en geprononceerde wielkasten dragen bij aan de stevige en moderne uitstraling van de auto.

Frontera

Connectiviteits- en Comfortoplossingen met Intelligentie

De moderne uitstraling van de nieuwe Frontera komt tot uiting in het ruime interieur met slim design. Het dashboard en de portieren met brede horizontale lijnen vergroten de ruimtelijkheid. De kenmerkende Pure Panel-cockpit met twee 10-inch beeldschermen en een Multimedia-infotainmentsysteem biedt een gestroomlijnde gebruikerservaring. Een nieuw ontworpen Opel-stuurwiel draagt bij aan het elegante interieur.

Opel introduceert een innovatief smartphonestation voor gebruikers die liever hun eigen mobiele apparaat gebruiken. Dit station maakt verbinding met een speciale app en dient als bedieningspaneel voor het infotainmentsysteem van de auto, met behoud van stuurwielbediening.

De Frontera biedt ook comfortinnovaties, waaronder gepatenteerde ‘Intelli-Seat’-voorstoelen die drukverlaging op lange ritten bieden, samen met hoogwaardige materialen en opvallende designs. Klanten kunnen kiezen voor bekleding van gerecycled materiaal.

Slimme oplossingen, zoals een gekoelde inductielader voor smartphones, vier USB-poorten, en diverse opbergruimtes, verhogen het gemak aan boord. Passagiers achterin profiteren van geïntegreerde smartphone-zakken in de rugleuning van de voorstoelen.

Frontera

Frontera: Perfect voor een Duurzame en Actieve Lifestyle


De bagageruimte van de nieuwe Opel Frontera is indrukwekkend, met standaard meer dan 460 liter die uit te breiden is tot 1.600 liter met neergeklapte achterbank. De achterbank is in de verhouding 60:40 neerklapbaar en er is extra opbergruimte onder de laadvloer. Optioneel zijn functionele dakrails voor extra bagage, met een daklast van ruim 200 kg.

De Frontera biedt keuze uit batterij-elektrische en hybride-aandrijving met 48V-technologie, waarbij rijplezier gegarandeerd is dankzij de geoptimaliseerde Opel rijeigenschappen. Met zijn expressieve design, slimme voorzieningen en diverse aandrijfopties bevestigt de Frontera Opels toewijding aan elektrificatie en aantrekkelijkheid voor een breed publiek.