Vanaf 23 april: SEBA-subsidie beschikbaar voor nieuwe elektrische bedrijfswagens

Body

Goed nieuws! Per 23 April is het mogelijk om de SEBA voor uw nieuwe elektrische bedrijfswagen aan te vragen.

seba

SEBA-subsidie opent de weg naar duurzame mobiliteit voor ondernemers

Vanaf 23 april is het voor ondernemers mogelijk om de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SEBA) subsidie aan te vragen voor de aanschaf van nieuwe elektrische bedrijfswagens. Deze subsidie, beheerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), biedt een financiële stimulans voor bedrijven die investeren in duurzame mobiliteit.

De SEBA-subsidie heeft als doel de overgang naar een duurzamere transportsector te versnellen en de uitstoot van schadelijke broeikasgassen te verminderen. Met de toenemende urgentie van klimaatverandering is de transitie naar elektrische voertuigen een cruciale stap in de richting van een schonere toekomst.

SEBA

Ondernemers die in aanmerking komen voor de SEBA-subsidie kunnen een financiële ondersteuning ontvangen bij de aanschaf van nieuwe elektrische bedrijfswagens. Deze subsidie kan een aanzienlijk verschil maken in de total cost of ownership van elektrische voertuigen en helpt bedrijven bij het realiseren van kostenbesparingen op lange termijn.

Naast het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen bieden elektrische bedrijfswagens ook voordelen op het gebied van geluidsvermindering en verbeterde luchtkwaliteit, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving voor ons allemaal.

SEBA

Neem contact op met Janssen Van Kouwen Business Center

Als uw bedrijf overweegt om over te stappen op elektrische mobiliteit, is dit het moment om te profiteren van de SEBA-subsidie. Neem contact op met Janssen Van Kouwen Business center voor meer informatie over de subsidievoorwaarden en hoe u een aanvraag kunt indienen.

Samen kunnen we de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen en een positieve impact hebben op het milieu en de samenleving als geheel.