Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten
lekker-duidelijk-onderhoudsabonnement


Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit onderhoudsabonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van je nieuwe Opel. Je bepaalt zelf het type onderhoudsabonnement en daar betaal je een vast bedrag per maand voor. En geen cent meer!

 

LOOPTIJD ABONNEMENT

Heb je een keuze kunnen maken welk type abonnement het beste bij jou past, kies dan vervolgens de looptijd van het abonnement. Je kan kiezen uit 3, 4 of 5 jaar. En tenslotte kies je het aantal kilometers per jaar: 10.000, 15.000, 20.000, 30.000 of 40.000 km. Moeite met kiezen? Geen probleem! Wij helpen je graag met het kiezen van jouw optimale Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement, welke je al kan afsluiten vanaf €5 per maand! Bekijk hier de Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement flyer

 

VAKKUNDIG ONDERHOUD

Wat onderhoud betreft: Bij ons werken speciaal opgeleide monteurs. Zij kennen uw Opel van A tot Z, beschikken over exact het juiste gereedschap en gebruiken uitsluitend originele Opel Onderdelen. Zo bent u er zeker van dat uw auto volledig voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van Opel. Wel zo'n fijn gevoel als je na een onderhoudsbeurt weer in je Opel stapt!

 


 

ldo-pakket1-21x9-clx

ABONNEMENT 1: BASISPAKKET VERLENGDE GARANTIE

Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1, 2 of 3 jaar verlengd. Een stukje extra zekerheid volgens de bij Opel geldende voorschriften. Dit abonnenment is uit te breiden met een optie Banden.

ldo-pakket2-21x9-corsa

ABONNEMENT 2: VERLENGDE GARANTIE + ONDERHOUD

Het basispakket kan je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Onze erkende Opel monteurs controleren de vloeistoffen, remmen, rubbers, lak en checken bijvoorbeeld ook software updates. Ook pechhulp in Nederland is inclusief. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden.

ldo-pakket3-21x9-combo

ABONNEMENT 3: VERLENGDE GARANTIE + ONDERHOUD + SLIJTAGE

De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers ect. zijn dan in je pakket opgenomen.

ldo-pakket4-21x9-glx

ABONNEMENT 4*: VERLENGDE GARANTIE + ONDERHOUD + SLIJTAGE + BANDEN

Het meest complete pakket van het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement bestaat uit de genoemde drie onderdelen plus de vervanging en montage van versleten zomerbanden (en optioneel winter- of all seasonbanden). Zo kan je met gloednieuwe banden en een veilig gevoel weer de weg op!

 


 

Janssen Van Kouwen helpt je graag met het kiezen van jouw optimale onderhoudsabonnement. Die kun je al afsluiten vanaf 5 euro per maand. En wat het onderhoud betreft: bij de Opel dealer werken door Opel opgeleide monteurs, die uitsluitend originele Opel-onderdelen gebruiken. Tja, dan ga je helemaal met een lekker gevoel naar de Opel garage, da's duidelijk.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U EXACT WETEN WAT EEN ABONNEMENT VOOR U KOST? 

Heeft u na het lezen vragen en/of opmerkingen dan kunt u altijd gebruik maken van ons algemene contact formulier. Wilt u liever persoonlijk geholpen worden en ewellicht direct een exacte prijs voor een abonnement ontvangen, dan kunt u het beste bellen met ons klant contact center via: 085 053 00 30. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

*Een abonnement kan worden afgesloten bij de aankoop van een nieuwe Opel. Dit kan nog tot aan het eerste onderhoud, of tot en met de 11e maand. Verlengde garantie kan ook na de 11e maand of het eerste onderhoud worden afgesloten.