Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten
opel_opelconnect_21x9_co20_p01_001

ONTDEK OPEL CONNECT.Baanbrekende diensten die uw veiligheid verhogen.

Maak kennis met Opel Connect. Met deze nieuwe service zijn Opel-rijders verzekerd van goede connectiviteit en hulp bij calamiteiten. Dankzij navigatie met actuele online verkeersinformatie, noodoproep en het op afstand controleren van de auto via een app zullen zij relaxter onderweg zijn. Veel OpelConnect-services en meer informatie is binnen handbereik via het kleuren touchscreen van het infotainmentsysteem (compatibel met Apple CarPlay en Android Auto) of via de smartphone met de myOpel app. 

 

OpelConnect is leverbaar op meerdere Opel modellen, voor een meerprijs vanaf € 299,-. Het systeem is beschikbaar voor de nieuwe Corsa, Crossland X, Grandland X, Combo Tour, Combo, Zafira Life en Vivaro. OpelConnect is standaard op Opel-modellen met Multimedia Navi en Multimedia Navi Pro infotainmentsystemen.

EEN GERUSTSTELLEND GEVOEL.

- eCall Noodoproep: maakt bij een ongeval automatisch contact met de 112-meldkamer en geeft de belangrijkste gegevens door

- Pechhulp-oproep: maakt met één druk op de knop contact met de pechhulp-centrale, zodat u snel geholpen kunt worden

- Voertuiginformatie: informeert u over belangrijke voertuiggegevens, zoals kilometerstand, oliepeil en gemiddeld verbruik en maakt u attent op gepland onderhoud en eventuele defecten

GEMAK.

- Open & Start via smartphone of tablet: maakt het eenvoudig om uw auto via een digitale sleutel met familie en vrienden te delen.1,2

- Op afstand bedienbare functies: via de app kunt u de deuren ontgrendelen en vergrendelen, de claxon bedienen en de richtingaanwijzers laten knipperen. (Wordt naar verwachting in de loop van 2020 ingevoerd.)

 

VOOR ELEKTRISCHE MODELLEN:

Elektrisch rijden zonder u zorgen te maken over uw rijbereik:

 

- Uw auto beheren: op afstand de airconditioning in- en uitschakelen, het opladen programmeren en volgen, het batterijniveau controleren en tips ontvangen om efficiënt elektrisch te rijden (Alleen beschikbaar voor de nieuwe Corsa-e.) 

- Mobiliteit en oplaadgemak: plan uw route aan de hand van beschikbare oplaadpunten en beheer uw laadpasgegevens via de diensten van Free2Move, een PSA-onderneming. (Optioneel beschikbaar, tegen meerprijs.)

 

De diensten van Opel Connect zullen vanaf najaar 2019 gefaseerd worden ingevoerd. De beschikbaarheid verschilt van model tot model en van land tot land.


Lees meer over de E-SERVICE van Opel.

SLIM RIJDEN.


- Live Navigation: online verkeers- en parkeerinformatie, brandstofprijzen, weerberichten en waarschuwingen voor gevaarlijke zones op de weg (3 jaar ingegrepen bij OpelConnect.)

- Ritbeheer en rij-assistentie: gegevens van uw huidige rit, de locatie van uw auto en de route ernaartoe

 

FLEET-DIENSTEN.

Ontdek de OpelConnect fleet-diensten, aangeboden via Free2Move, een PSA-onderneming:

 

- Fleet Management: bijhouden van gereden uren en afstanden, analyse van brandstofverbruik, real-time rapportage van defecten aan voertuigen en automatische herinnering aan onderhoudsbeurten

- Eco Driving: analyse van rijgedrag en gepersonaliseerd advies om milieubewust te rijden

- Geolocatie: real-time geolocatie van alle aangesloten voertuigen, route- en ritrapportage en -analyse, beperking van onnodig gebruik door een waarschuwing wanneer het ingestelde gebied wordt verlaten en voertuigen zoeken

 

De diensten van Opel Connect zullen vanaf najaar 2019 gefaseerd worden ingevoerd. De beschikbaarheid verschilt van model tot model en van land tot land.