Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten
opel-grandland-x-500102

 

DE OPEL GRANDLAND X

 

De grotere broer van de Crossland X is de Opel Grandland X. Deze SUV is ongeveer 25 centimeter langer en daarmee ontstaat o.a. meer ruimte in het interieur. Ook zorgen deze afmetingen voor een meer robuust voorkomen.

Wat kunt u verwachten van onze Opel Grandland X aanbieding. Ons instapmodel is voorzien van een 1.2 turbomotor met maar liefst 130 PK. en het betreft de Online Edition. Deze uitvoering van de Grandland X is namelijk voorzien van o.a.: verkeersbordenherkenning, airconditioning met actief interieurfilter, lane departure warning, 17” lichtmetalen velgen en uiteraard Opel Onstar. Eigenlijk mogen we dan ook niet spreken van een instapmodel, maar eerder van een vrij comfortabele uitvoering.

 

Rij de Grandland X v.a. € 28.995,-


  • > Private Lease: v.a. € 419,- p.mnd (60 mnd. | 10.000 km.)

 

  • > Zakelijke leasen: v.a. € 449,- p.mnd (60 mnd. | 10.000 km.)

 

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaande bedragen zijn exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente verkoopacties. Bekijk ook de eenmalige extra scherpe lease aanbiedingen welke staan bij de zakelijke lease acties en de private lease acties.

 


 

opel-grandland-x-305593


NIEUW - JANSSEN VAN KOUWEN PRIVATE PLAN, BETER DAN PRIVATE LEASE, TOP SERVICE ÉN EIGENAAR!

 

 

HET LEVEN IN DE OPEL GRANDLAND X IS GROOTS

Het comfort in de Grandland X laat van zich spreken door o.a. de AGR-comfortstoelen. Deze stoelen zorgen ervoor dat u ook tijdens de lange ritten geen last krijgt van uw rug. De stoelen zijn zelfs goed bevonden door de Duitse AGR rugdeskundigen. Eenvoudig stelt u de stoelen zo af dat deze uw houding volgen en waarnodig ondersteunen. Samen met de hoge instap maakt het een waar zitgenot.

EEN COMPLETE ÉN VEILIGE SUV

Naast comfort biedt de Gandland X een hoop veiligheids opties die veelal standaard aanwezig zijn. Denk daarbij aan: Ultra heldere koplampen met Adaptive Forward Lighting, Autonome assistentiesystemen, automatisch noodremsysteem en nog veel meer.

HET IS ALTIJD BETER DE GRANDLAND X ZELF TE ERVAREN

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over onze Opel Grandland X aanbieding. Onze verkopers in zowel Huizen als Naarden vertellen u graag alle details en kunnen, maar beter is nog een proefrit te maken in deze top auto. Pas dan kunt u de Grandland X echt beleven.

 

De elegante details van de Grandland X zorgen direct voor een imposante indruk. Samen met de dynamische lijnen en de forse offroad-uitstraling maken het een uniek en krachtig Opel model. Zoals u gewend bent van Opel is ook de Grandland X standaard rijkelijk uitgerust en geniet u van veel ruimte, luxe en comfort. Kortom het leven is groots in de Grandland X.

 

 


BEKIJK HIER DE 

INTERACTIEVE

PRIJSLIJST

+ alle info en opties van de nieuwe Grandland X. 

 

VIDEO