Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten
astraprivateleasejanssenvankouwenHet is een ongekende tijd en daarom komen wij met een ongekend aanbod. Direct wegrijden in een nieuwe Opel Astra vanaf 324 euro per maand. En ruil jij je huidige auto in dan krijg je ook nog een leuk bedrag op je rekening erbij! 

In tijden van onzekerheid wilt u ergens op kunnen bouwen. Veilig en zorgeloos rijden hoort daar zeker bij. Daarom kunt u nu in de gloednieuwe Opel Astra Edition stappen vanaf € 324 per maand! Alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud voor de komende 5 jaar zijn al inbegrepen, behalve de benzine.

Bovendien krijgt u de inruilwaarde van uw huidige auto pinklaar op uw rekening gestort. En, uw Private Lease contract is opzegbaar in geval het echt nodig is. Dat is dus écht zorgeloos autorijden bij Janssen Van Kouwen!


Voor een maatwerk offerte en proefrit ben je welkom in onze showroom, waar wij alle gezondheidsmaatregelen in acht nemen. Blijf je liever thuis, dan brengen wij de offerte en de Opel Astra graag naar je toe.  Dankzij onze uitgebreide voorraad heb je een ruime keus aan uitvoeringen en kan je direct rijden. Het nieuwe genieten kan beginnen!
De Astra Edition 1.2 Turbo 81kW(110pk) is uitgerust met onder andere:

Multimediasysteem met Apple CarPlay

Parkeersensoren

Licht- en regensensorenDe voordelen van Opel Private Lease

Met Opel Private Lease kunt u, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Opel rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij u zelf de periode bepaald en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt.

We begrjipen dat u in deze tijden op zoek bent naar meer zekerheden, bij Opel Private Lease houden we hier dan ook rekening mee en hebben we gezorgd dat u compleet ontzorgd wordt en dat u, ongeacht uw omstandigheden, geen risico loopt. Hieronder nog even alle voorwaarden op een rij:


  ✔ Eén maandbedrag voor alle vaste autokosten
  ✔ Geen onverwachte kosten
  ✔ Zekerheid bij wijziging arbeidsomstandigheden*

  ✔ Vervangend vervoer na 24 uur bij onderhoud
  ✔ U bent all-risk verzekerd
  ✔ U betaalt wat u rijdt: minder km’s, dan geld retour

  ✔ De zekerheid van Keurmerk Private Lease
  ✔ U hoeft alléén nog maar zelf te tanken
  ✔ Langer bedenktijd dan 14 dagen mogelijk


Naast deze voorwaarden hanteren we een bedenktijd van 14 dagen. Mocht je nu meer tijd nodig hebben, neem dan contact op met ons zodat we samen een gepaste oplossing kunnen vinden!

Keurmerk Private Lease

Als erkend private lease aanbieder zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kan jij met een gerust hart kiezen voor private lease. Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt de volgende 5 zekerheden: 1) Eerlijke voorwaarden, 2) Compleet product, 3) Bescherming tegen te hoge financiële lasten, 4) 14 dagen bedenktijd, 5) Zekerheid bij klachten 

Direct rijden?

 

Bekijk dan nu onze voorraad! Ook op onze voorraad profiteert u van dit scherpe lease tarief vanaf € 324 per maand.
Liever de nieuwe Astra kopen? Dan kunt u nu genieten tot 3.000 euro extra voorraad voordeel. 

Gemiddeld brandstofverbruik: liter/100 km 5,0 - 3,4; kms/liter 20,0 - 29,4; CO2 gr/km 115 - 90. * Gedwongen ontslag met voorwaarde dat door contractant(en) niet meer aan de leasetermijn kan worden voldaan. Uitsluitend geldig bij een vast dienstverband. Beperkte overzetkosten bij scheiding van toepassing indien de contractant zelf de nieuwe contractant aandraagt. Voor de volledige voorwaarden verwijzen we naar de algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en aanvullende voorwaarden. Deze vindt u hier.

Het Private Lease actietarief is geldig op voorraad, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar via Opel Private Lease. Uiterste registratiedatum is 30 juni 2020. Met uitzondering van de Astra Edition 1.2Turbo 81kW(110pk) excl. opties en metallic lak, die besteld kan worden en na 30 juni 2020 geleverd. Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief btw. De getoonde afbeelding kan afwijken en opties tegen meerprijs bevatten. Vraag naar de actie- en verkoopvoorwaarden.