Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

Remmen | Van Kouwen

Remblokken en remschijven vervangen

 

Als u merkt dat uw remmen niet meer direct reageren op het indrukken van het rempedaal, dan kan het zijn dat de remschijven van uw auto versleten zijn. Hierdoor neemt namelijk de wrijving tussen de remblokken en -schijven af, waardoor er minder krachtig geremd wordt. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren, daarom is het belangrijk om in zo’n geval zo snel mogelijk de remschijven te vervangen.

Voor vervanging van de remschijven kunt u terecht bij Janssen Van Kouwen. Janssen Van Kouwen is dé vakspecialist in Aalsmeer, Amsterdam, Hilversum, Huizen, Mijdrecht en Naarden. Onze moderne werkplaatsen zijn ingericht voor onderhoudswerkzaamheden aan alle merken auto’s. Vraag direct een offerte aan of plan een afspraak in.


Aanvullende informatie

Remblokken en remschijven vervangen: de kosten

Als de remschijven vervangen worden, moeten ook altijd de remblokken vervangen worden. Alleen dan kunt u er zeker van zijn dat de volledige reminstallatie weer juist functioneert. De levensduur van zowel de remschijven als de remblokken is afhankelijk van de rijstijl. Wie vaak versnelt en ook veel op de rem moet trappen, zal sneller bij de garage staan dan iemand die de auto vooral op de motor af laat remmen.


Wilt u weten wat voor uw remblokken of remschijven vervangen de kosten zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zijn uw blokken of schijven aan vervanging toe? Dan kunt u natuurlijk ook direct een werkplaatsafspraak inplannen.

 


Maak zelf eenvoudig online een afspraak

Gebruik onze werkplaats planner om zelf online een afspraak te maken

Heeft u hulp nodig bij het maken van een afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op.