Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten


 

 

ONTVANG CASH EN RIJ DIRECT NIEUW!

 

Heeft u één auto of een eigen wagenpark en wilt u toch profiteren van de voordelen van leasen? Dan heeft Janssen Van Kouwen met de nieuwe Sale en Lease Back constructie een mooie oplossing voor u.

 

 

Via deze constructie verkoopt u uw eigen auto of wagenpark aan Janssen Van Kouwen. U ontvangt van ons de waarde van uw auto in cash of op de bank. Vervolgens kunt u direct weer een nieuwe auto bij ons terug leasen! De voordelen: uw geld komt vrij in liquide middelen en u profiteert direct van alle gemakken van een lease contract.

 

 

Heeft u hier interesse in? U kunt dit aanbod toepassen voor een compleet wagenpark, medewerkers die willen overstappen op leasing of voor een enkele particuliere auto. Ook interessant voor zzp'ers dus! Volg onderstaande stappen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

VOORDELEN VAN SALE & LEASE BACK

 

 

VRIJMAKEN VAN KAPITAAL

EEN SPLINTERNIEUWE AUTO

DUIDELIJK LEASE CONTRACT

SERVICE EN ONDERHOUD INBEGREPEN

ALTIJD DICHTBIJ MET 7 VESTIGINGEN

GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

 


 

HOE WERKT HET?

Door het invullen van bijgaand formulier doet u een aanvraag voor een lease contract van een nieuwe auto bij Janssen Van Kouwen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en contact met u opnemen om uw aanvraag te bevestigen aan de hand van uw ingevulde gegevens. Hieronder een korte toelichting in 4 stappen:


1. VERKOOP UW AUTO

Janssen Van Kouwen ontvangt graag eerst uw inruilgegevens van uw auto. Wij geven u aan de hand van deze gegevens een eerste globale waarde. Hierna bepalen wij samen in overeenstemming met elkaar een definitieve waarde. Vereiste is dat de auto('s) nog in nette staat verkeren.

2. ONTVANG CASH

Als we de waarde van uw auto samen zijn overeengekomen krijgt u van ons direct geld in de hand of gestort op uw bankrekening. 

3. LEASE TERUG

Wij doen een financiële check en stellen een bijpassend leasecontract voor u op voor het leasen van een nieuwe auto naar uw keuze. Dit kan een full operational lease, financial lease of private lease contract zijn. De looptijd en kilometers geeft u zelf aan. Inbegrepen in het lease contract: 


* Reparatie en onderhoud
* WA autoverzekering en Cascodekking 
* Motorrijtuigbelasting (wegenbelasting) 
* Bandenvervanging 
* Schadeherstel en Glasreparatie 
* Afschrijvingskosten 


4. RIJ VOORDELIGER

Wij ruilen uiteindelijk uw oude auto in, zodat u ervan af bent. U heeft nu geld vrijgemaakt voor andere zaken en bent in het bezit van een nieuwe, voordelige Opel! U heeft geen zorgen meer heeft, want wij verzorgen uw wagenpark vanaf nu met aandacht.


Ontdek wat Janssen van Kouwen voor u kan betekenen!

  

 

 

 Ja, ik wil graag informatie aanvragen

 

Uw contactgegevens

 

Vul hieronder de gegevens van uw auto in

 


 

 

 

Kom naar Janssen Van Kouwen voor een passend aanbod

In onze showroom vertellen wij u met plezier meer over de Sale en Lease Back constructie. Is het een mogelijkheid voor uw wagenpark? Hoe gaat het precies in zijn werk? En wat zijn dan precies al die voordelen van operational lease? Kom langs of maak een afspraak met onze experts voor een aanbod op maat. Wij zijn tenslotte de mobiliteitsspecialist van Midden-Nederland!

Contactinformatie  Bekijk voorraad nieuw

Heeft u vragen over deze actie? Bel dan: 085 053 00 30 of stuur een email naar [email protected]