Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

Social Media

barteysinksmeetsautos2socialweb

SOCIAL MEDIA 

 

 

Beeld zegt alles. Wij vinden het daarom leuk als wij u ook via onze sociale kanalen kunnen blijven verwonderen met mooie beelden van onze auto's en onze enthousiaste mensen.

Help ons shinen en volg, deel & like ons! Wij geven jou een unieke blik in onze organisatie, de laatste nieuwtjes van Opel, onze ontwikkelingen en tonen gave exclusieve auto's vanuit Huizen en Mijdrecht.

Hieronder vindt je onze sociale kanalen om het beste op de hoogte te blijven over ons. 

Veel plezier!

vkf03541

Like ons op Facebook!
 
Volg Janssen Van Kouwen op de officiële Facebook fanpage! Dagelijks vindt je hier het laatste Opel nieuws, mooie foto's vanuit onze Opel vestigingen, spectaculaire video's en bijzondere verhalen. Bovendien hebben we af en toe leuke acties met originele prijzen!
 
 

Volg ook Janssen Van Kouwen Exclusief op de officiële Facebook fanpage! Hier vindt je foto's en video's van andere merken auto's, klassiekers, exclusieve auto's en bedrijfswagens.Volg ons op Instagram!
 
Op het Instragram kanaal van Janssen Van Kouwen Automotive worden mooie foto's en video's van allerlei Opel modellen van nu en van vroeger geplaatst. Daarnaast laten we ook exclusieve auto's vanuit onze Occasioncenters zien. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Volg ons dan snel op Instagram!
 

lambomireille1920Bekijk ons op YouTube!

 

Op ons Youtube kanaal worden onze eigen toffe video's van allerlei Opel modellen, exclusieve auto's en speciale acties getoond. Ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem dan snel een kijkje op Youtube en hit die abonneer button!

 

Janssen Van Kouwen Automotive op Youtube
Netwerk met ons op LinkedIN!

 

De belangrijkste mijlpalen, verhalen, artikelen en nieuwsupdates van Janssen Van Kouwen zijn te vinden op ons LinkedIN account. We breidden ons netwerk graag uit met iedereen die ons aan zich wil verbinden. Voeg je toe aan ons netwerk en we houden je op de hoogte.

 

Janssen Van Kouwen Automotive op LinkedIN


taart2Vragen?

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld een samenwerking aangaan op het gebied van social media, stuur dan een e-mail naar [email protected].