Janssen Van Kouwen
Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten

AUTOMONTEUR in Huizen 


Enthousiasteling met affiniteit voor (auto)elektronica gezocht of bereidt zijn deze opleiding te gaan volgen! 

Samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat onze klanten zo snel mogelijk veilig de weg op kunnen. De ene keer is dat door het uitvoeren van een service-beurt of het wisselen van de winter/zomerbanden, de andere keer is het het uitvoeren van een reparatie. Naast de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden volg je het Opel opleidingstraject bij de Opel Academy, zodat jouw kennis up to date blijft. Onze klanten willen immers het beste!

Je komt te werken in onze vestiging in Huizen. Wij werken als Opel Erkend dealerbedrijf en hebben meerdere opdrachtgevers, zowel lease, particulier als verzekeraars. In een moderne ingerichte werkplaats behandelen wij honderden doorgangen per week. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf. Je gaat aan de slag met de beste gereedschappen, aan de nieuwste technieken en de mooiste wagens!

Om deze functie te vervullen vragen wij:

- Bereid om te leren
- Werkervaring als monteur
- Een geldig rijbewijs B
- Zelfstandigheid, assertiviteit, klantgerichtheid

Organisatie

Janssen Van Kouwen is een allround autobedrijf met inmiddels wel meer dan 30 jaar kennis en ervaring in de automobiel branche. Wij richten ons op persoonlijke benadering, onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen gewoon doen! Wij geloven in een jonge enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien. Momenteel hebben bestaat ons team uit meer dan 170 medewerkers verdeeld over 8 vestigingen.

Wij bieden jou:

- een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur in de week
- een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
- een goede werksfeer met teamspirit
- je draait mee in het opleidingsplan bij de myOpel Acadamy
- je volgt zowel interne als externe trainingen
- aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden

Solliciteren of meer weten?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en kun jij niet wachten om binnen dit team jouw kennis, enthousiasme en passie te delen, neem dan direct contact op via telefoonnummer 020-6500670 of solliciteer via onderstaande knop.

 

 

DIRECT BEGINNEN BIJ JANSSEN VAN KOUWEN?

Stuur direct een email met je motivatie en voeg je meest recente C.V. toe, dan drinken we een kop koffie en kijken we hoe we met elkaar een mooie toekomst kunnen uitstippelen! 

 BEKIJK HIER

AL ONZE OPENSTAANDE VACATURES