Janssen van Kouwen Amsterdam Zuidoost: 020 - 650 06 70
Janssen van Kouwen Amsterdam West: 020 - 58 16 200
Janssen van Kouwen Mijdrecht: 0297 - 272 272
Janssen van Kouwen Hilversum: 035 - 79 000 49
Janssen van Kouwen Huizen: 035 - 52 888 52
Janssen van Kouwen Naarden: 035 - 699 11 11
Janssen van Kouwen Aalsmeer: 0297 - 32 99 11
Sluiten
Het pand van Janssen Van Kouwen in Mijdrecht

 

Janssen van kouwen PREMIUM voor alle merken in mijdrecht 

Occasions alle merken    Premium occasions    Eurorepar Car Service

 

Het schitterende, hypermoderne pand met een oppervlakte van 2.500 m2 laat zelfs de meest verwende automobilist zich thuis voelen. Met onze gemotiveerde professionals en een modern uitgeruste garage kunnen wij elk soort auto, van klassieker tot moderne supercar, onderhouden en repareren. Wij hebben 10 bruggen beschikbaar voor zowel personenauto's als bedrijfswagens, waardoor er altijd plek is bij dé premium garage van Mijdrecht.

 

Meer informatie? Ga naar:

Direct regelen? Maak eenvoudig zelf online een afspraak.

 

Direct contact met Janssen Van Kouwen Premium Mijdrecht

 

Wilt u snel antwoord op uw vraag en/of opmerking? Bel dan ons Klant Contact Centrum op onderstaand centrale telefoonnummer:

 

0297 - 272 272 »

 

juciweghu

 

Over Janssen Van Kouwen Premium Mijdrecht

Het moderne pand in Mijdrecht werd in 1996 officieel geopend. De eerste paal voor het nieuwe pand van het toenmalige Haveka Opelcentrum werd op 6 december 1995 geslagen door Theo van Kouwen, samen met zijn zoon Julian van Kouwen. De naam Haveka is in 1996 ook veranderd naar Van Kouwen. Hierna werdt de naam Van Kouwen Mijdrecht Occasioncenter gebruikt en zijn wij sindsdien ook geen Opel dealer meer. Sinds de fusie van 5 november 2018 met Fred Janssen noemen we deze vestiging Janssen Van Kouwen Mijdrecht Exclusief, deze naam is in 2020 omgedoopt tot Janssen Van Kouwen Premium Mijdrecht.

LET OP: Deze vestiging is geen Opel dealer of erkend Opel reparateur. Er staan ook geen nieuwe Opel modellen in deze showroom.

https://www.janssenvankouwen.nl/nieuws-occasion-carfax/

 

 

Waarom koop je bij ons een occasion

In ons Premium Occasioncenter vind je alle soorten en merken occasions. We hebben de auto's ingedeeld in 3 categoriën: occasions, premium occasions en bedrijfswagens. Uiteraard kan je ook terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties. Wij zijn bovendien officieel reparateur voor alle Amerikaanse GM modellen van Chevrolet, Corvette, Cadillac en Hummer. Janssen Van Kouwen Premium Mijdrecht is onderdeel van Janssen Van Kouwen Automotive B.V..

 

"Bij ons Occasioncenter in Mijdrecht kunt u terecht voor alle merken occasions, onderhoud, reparatie en premium auto's."

 

De premium occasions worden altijd aan een grondige diagnostische keuring onderworpen, waardoor Janssen Van Kouwen betrouwbaarheid en (technische) veiligheid garandeert. Ook zijn wij BOVAG aangesloten en hebben al onze occasions NAP gecontroleerde kilometerstanden, een gratis CARFAX voertuighistorierapport en minimaal 6 maanden APK.

 
 

mijdrechtalles

 

Wat kan je van ons verwachten

Onze verkopers hebben passie en liefde voor auto’s en onze monteurs zijn echte specialisten die geen probleem uit de weg gaan. Ze laten je rustig genieten van de mooie auto’s in ons moderne pand met een lekker kopje espresso. Mocht je dan verliefd zijn geworden op een speciaal model of ineens vol vragen zitten dan helpen we je graag. Zien we je snel in onze showroom of werkplaats? Kom vrijblijvend langs voor een proefrit of een offerte, u bent van harte welkom! We zitten aan de Communicatieweg 26 in Mijdrecht, of bel met ons voor meer informatie via 0297-272272.

 

 

Maximale zekerheid

Vraag dan naar de optionele Janssen Van Kouwen afleverpakketten op elke occasion. Zo profiteer je van extra voordeel en meer zekerheid bij de aankoop van een occasion uit onze voorraad. 

Alle occasions worden standaard afgeleverd met een JVK BASIS afleverpakket (gratis), onder de €4.500 uitgezonderd. Extra garantie & zekerheid is altijd mogelijk met onze andere JVK afleverpakketten. Vraag telefonisch of per e-mail naar de voorwaarden of bekijk onze afleverpakketten hier.

 

lambomireille1920hyu7r76idnuiwetf

 

 

Janssen Van Kouwen Premium Mijdrecht | informatie

 

 

Janssen Van Kouwen Premium Mijdrecht

Communicatieweg 26
3641SE Mijdrecht

Openingstijden verkoop

Openingstijden werkplaats

Routebeschrijving